L’escudella, l’esperit de la nostra taula 

L’escudella és un plat amb segles d’història i un símbol de comunitat a les llars catalanes. Nascuda de la cuina pagesa, ha evolucionat en nombroses variants sense perdre el seu esperit tradicional. A Corbera, la campanya Escudella del Pessebre Vivent vol mantenir viu aquest llegat i celebrar el sabor del Nadal més autèntic.


L’Escudella del Pessebre és una campanya gastronòmica de Nadal impulsada per Turisme Corbera i els restaurants del municipi per posar en valor la cuina local i el vincle amb el Pessebre Vivent. Del 30 de novembre de 2025 a l’11 de gener de 2026, cada restaurant oferirà la seva pròpia interpretació de l’escudella, el plat més emblemàtic de la tradició nadalenca.

Avantatges per als visitants del pessebre vivent


Els visitants del Pessebre Vivent poden completar l’experiència gaudint de la cuina local. Presentant l’entrada al restaurant rebran un petit obsequi.

Una escudella diferent a cada taula
Les persones que tastin el plat de L’Escudella del Pessebre podran participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones, valorat en 80 €, en un dels restaurants adherits.



Can Fisa
Escudella barrejada de pagès amb farigola
Tapa de benvinguda amb l’entrada del Pessebre Vivent.
Carrer Bellavista, 1
936 500 000
canfisa.com

Els Fogons Masia Can Roig
Escudella Barrejada 
Una copa de cava acompanyant els postres amb l’entrada del Pessebre Vivent.
Carrer Casanova, 4
936 506 127
elsfogonscorbera.es

El Mirador
Croqueta Casolana i Escudella
Una copa de cava amb l’entrada del Pessebre Vivent.
Avinguda de Can Montmany, 20
936 501 908
instagram.com/restaurantmirador.roig/