Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

El QuintoTapa ha arribat a Corbera!

Quinto tapa cartell
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 15.11.18
Del 22 de novembre al 9 de desembre

La primera edició del QuintoTapa ha arribat per posar en valor la restauració local. Del 22 de novembre al 9 de desembre les barres dels bars i restaurants corberencs s’ompliran amb productes locals i de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Corbera s’uneix al moviment QuintoTapa amb la participació de catorze establiments que han acceptat el repte de sorprendre amb creacions basades en els productes de la comarca. I repte assolit! Quan tasteu les tapes que ens han preparat... Ho entendreu!

 

Durant la ruta es podrà degustar la tapa Km0 (3,5€) i la tapa de la casa (3€) amb un Quinto, un refresc o una aigua. El QuintoTapa és ple de bona gastronomia i de premis! Com optar als premis?

 

- Apropa’t a algun dels establiments adherits al QuintoTapa i recull el teu Tapaport.

- Fes un QuintoTapa i demana que et segellin el full. Per cada tapa consumida, un segell! (2 tapes- 2 segells, 3 tapes- 3 segells,...).

- Quan tinguis el Tapaport ple de segells dels establiments locals introdueix-lo a la bústia amb les teves dades personals.

 

El premi “Tapaport Or” consisteix en un xec regal de 300€, el premi “Tapaport Argent” en un xec regal de 100€ i el premi “Instagram” en un xec regal de 60€ a la millor fotografia penjada a la xarxa social. Tots els xecs regals es podran utilitzar als establiments de restauració participants en la primera edició d’aquesta ruta gastronòmica. Però això no és tot... El millor cambrer o cambrera també tindrà premi!

 

Aprofiteu aquests darrers dies per a degustar la gastronomia corberenca i recordeu segellar el vostre Tapaport i votar la millor tapa i el/la millor cambrer/a!

 

Folletó informatiu

 

Per a més informació turismecorbera@corberadellobregat.cat o a les xarxes socials :<

Facebook: facebook.com/ajcorberall, Twitter: @ajcorberall i Instagram: @ajcorberall


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C