Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Comunicat de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat per donar suport a l'ex-alcaldessa Rosa Boladeras citada a declarar per l'1 d'octubre

Data de publicació: 09.10.18
El govern municipal (ERC+CUP+PdCat+ ICV Movem Corbera) dóna suport a l'ex-alcaldessa Rosa Boladeras (PSC avui a l'oposició) per haver permès que els ciutadans de Corbera poguessin votar el dia 1 d'octubre de 2017

L’Ajuntament de Corbera de Llobregat manifesta el seu suport institucional a l’ex-alcaldessa del municipi i actual regidora, Rosa Boladeras, que ha estat citada a declarar al jutjat per la policia judicial perquè era la màxima autoritat el dia 1 d’octubre de 2017, quan es produí el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

 

El govern municipal actual en bloc (ERC+CUP+Pdcat+ICV-Movem Corbera) dona suport a l’ex-alcaldessa (PSC, avui a l’oposició) per haver permès que els ciutadans de Corbera poguessin expressar el seu dret de vot.

 

De les eleccions municipals de 2015 va sorgir un govern de coalició PSC-ERC amb independents fruit d’un pacte que contemplava la possibilitat de permetre la celebració del referèndum. L’1 d’octubre els ciutadans de Corbera van poder votar lliurement. La Rosa Boladeras n’era l’alcaldessa.

 

L’actual alcaldessa, la Montserrat Febrero (ERC), expressa que «hem volgut estar al costat de l’alcaldessa que no va posar cap impediment que Corbera pogués votar pel futur de Catalunya. El meu partit, el govern que presideixo i el plenari municipal han mostrat i votat diverses vegades donar la veu al poble per decidir el futur del país. No podíem donar l’esquena a qui va permetre que això passés, tot i les grans diferències que tenim en aquesta matèria i que ja no compartim govern municipal.»

 

Tanmateix l’equip de govern denuncia la repressió de l’Estat i es posa al costat de qui la pateix.

 

Segons fonts judicials, la Rosa Boladeras declararà dimecres 10 d’octubre a la Ciutat de l Justícia de Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat.

 

Recursos relacionats


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C