Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Jornades Europees de Patrimoni

Jornades Europees de Patrimoni
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 03.10.18
Activitats turístiques i culturals per conèixer el patrimoni de casa nostra

El proper cap de setmana 13 i 14 d’octubre es celebren les Jornades Europees de Patrimoni 2018 i des de l’Ajuntament hem organitzat dues activitats turístiques i culturals per conèixer i descobrir la història i tradicions dels diferents elements turístics del nostre municipi.

Per aquesta celebració us proposem dues activitats:

- Dissabte 13/10. VISITA TEATRALITZADA AL NUCLI HISTÒRIC.

Punt de trobada: 12.00h al Parc de les Palmeres. Durada aproximada 1 hora.

Una manera única, divertida i entretinguda de conèixer la història del municipi adaptada a tots els públics. Vine a conèixer el passat d'aquesta vila mil·lenària de la ma d'uns personatges ben curiosos.

 

- Diumenge 14/10. VISITA TEATRALITZADA A L’ESGLÉSIA DE SANT PONÇ.

Punt de trobada: 12.00h a l’església de Sant Ponç. Durada aproximada 1 hora.

Visita guiada a l'antic Priorat de Sant Ponç, construït al segle XI en estil romànic llombard. I per a fer la visita més amena i dinàmica, un grup d'actors i actrius ens acompanyaran teatralitzant la visita! Una joia del romànic declarada Monument Històric l'any 1931.

 

L’Associació de Patrimoni Històric i Amics Monument “La Creu Nova” també s’ha sumat a la celebració d’aquest esdeveniment i organitzen una visita guiada a una barraca de vinya.

Ens trobarem diumenge 14 d’octubre a les 11h al monument La Creu Nova per anar-hi plegats/des. En acabar hi haurà un aperitiu ofert per l’Associació.

 

Per a més informació podeu contactar amb el servei de turisme a turismecorbera@corberadellobregat.cat o al 93.650.02.11.

 


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C