Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Visita a Goierri per conèixer el seu projecte de desenvolupament turístic

Data de publicació: 18.09.18
L’Ajuntament de Corbera de Llobregat participa en el desenvolupament d’un pla estratègic territorial juntament amb d’altres municipis de la comarca

Ajuntament de Corbera de Llobregat, concretament l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, participa activament des de principis de 2017 en el desenvolupament d’un pla estratègic territorial de manera conjunta amb els municipis de Cervelló, La Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat i Vallirana.

L’objectiu d’aquest projecte supramunicipal és treballar pel desenvolupament integral del territori en matèries com la indústria i les empreses, l’ocupació, el comerç, o el turisme, branca que volem potenciar especialment aprofitant les característiques culturals i naturals del nostre municipi. 

Els propers dimecres 19 i dijous 20 de setembre està prevista la realització d’una trobada a la comarca del Goierri (Euskadi) per conèixer i estudiar les possibilitats de cooperació en base a altres exemples reals. 

 D’entre les diferents instal·lacions que es visitaran destaca GOITUR, l’agència de desenvolupament turístic a la comarca del Goierri. Allà es podran conèixer els diferents projectes supramunicipals que s’estan portant a terme i de quina forma s’apliquen als diversos municipis per tal d’assolir un desenvolupament turístic integral, un dels nostres principals objectius. 

A partir d’aquesta sortida es valoraran les diverses opcions de cooperació supramunicipal en projectes estratègics de desenvolupament local i territorial que fan referència a les diferents matèries anteriorment mencionades. 

La realització d’aquesta darrera fase del projecte ha estat possible gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya sol·licitada i atorgada a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts per a la realització exclusiva d’aquest projecte.

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C