Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Accions per evitar els abocaments massius a les zones de contenidors

Contenidors cases pairals
Ampliar en una finestra emergent
Contenidors cases pairals 2
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 07.08.18
L'Ajuntament segueix posant en marxa mesures per millorar la situació a les zones de contenidors a les urbanitzacions

Des de l'inici del pla de xoc de l'Ajuntament per evitar els abocaments massius a les zones de contenidors, s'han dut a terme diferents iniciatives. Avui volem destacar la situació a la urbanització de les Cases Pairals. 

De les tres bases de contenidors que teníem i que presentaven greus problemes d'abocaments les hem reduït a dues, eliminant la base de l'Avinguda Mare de Déu de Lourdes, una zona amb poca presència residencial al voltant i on es detectaven situacions insostenibles. 
Amb el beneplàcit de l'Associació de Veïns, aquesta es va unificar amb la base que hi ha a la zona del Circuit. Amb una tasca de conscienciació per part del personal de l'Ajuntament, conjuntament amb el suport del veïnat de la urbanització, aquesta és la imatge actual d'aquesta base de contenidors. 

A l'altre punt negre, la base del C/Eugeni Valero, s'ha tancat, prohibint l'accés al descampat i recordant que aquella zona no és un abocador. Volem agrair la col·laboració del veïnat en general i recordar que des de l'equip de govern seguim tenint aquesta problemàtica com una prioritat, malgrat que alguns d'aquests canvis s'aniran veient progressivament.

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C