Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Mantenir el municipi net, és feina de tothom

MANTENIR EL MUNICIPI NET, ÉS FEINA DE TOTHOM
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 31.05.18
La ciutadania té al seu abast les eines necessàries per evitar la brutícia al carrer

En els darrers mesos s’ha detectat un increment desmesurat de residus abocats tant al voltant dels contenidors com als tancats de fusta habilitats exclusivament per a deposició de mobles/voluminosos i esporga, cosa que ha comportat situacions totalment inacceptables que tenen com a conseqüència perjudicis en el medi ambient, la salut pública i sobretot malestar del veïnat pròxim a aquests punts i de la ciutadania en general.

 

 

En aquest sentit i amb la voluntat d’evitar aquest tipus de situacions, des de l’Àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament es vol fer recordatori de les diferents alternatives que la ciutadania té a la seva disposició per gestionar correctament els residus de gran volum (principalment mobles i esporga) que generen a casa seva.

 

 

SERVEIS DE RECOLLIDA PORTA A PORTA D’ESPORGA I VOLUMINOSOS

 

Ja fa anys que l’Ajuntament va posar en marxa un servei de recollida a domicili d’esporga i de mobles i trastos vells totalment gratuït, prèvia trucada de la persona interessada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. D’aquesta manera, es pretén evitar i solucionar l’abocament de residus als voltants dels contenidors.

 

DEIXALLERIA MUNICIPAL

 

L’ús de la deixalleria municipal és senzill i fins i tot comporta rebre una compensació econòmica per cada visita que les persones que, a nivell particular, en fan ús. La deixalleria té un horari força ampli (dissabtes i diumenges al matí inclosos) que s’adapta perfectament a les necessitats de la ciutadania.

 

 

Cal remarcar també la importància d’utilitzar els contenidors de manera correcta i responsable. Està totalment prohibit dipositar esporga i/o qualsevol tipus de voluminós a l’interior dels contenidors i abandonar qualsevol residu a la via pública. En cas d’incompliment els infractors seran sancionats amb un import de fins a 750€ tal i com s’estableix a l’ordenança municipal.

 

Des de l’Ajuntament – juntament amb la responsabilitat de la ciutadania – es continuarà treballant per millorar qualsevol problemàtica relacionada amb els residus.

 


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C