Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Comença la campanya 'Soc responsable' 2018 amb novetats importants

Sigues responsable
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.02.18
Promocionar l'educació canina i acabar amb la cria dels considerats Gossos Potencialment Perillosos: nous objectius de la campanya Sóc Responsable

FAADA, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, ​​posa en marxa la seva campanya anual per esterilitzar, identificar i solucionar problemes de comportament d’animals de companyia a preus promocionals.

Els protagonistes de la sèrie Merlí, Laia Manzanares, Candela Antón de Vez i Carlos Cuevas, són la imatge d'aquesta edició 2018 que compta amb importants novetats.


Més de la meitat dels gossos del CAACB (Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona), segons dades de l’Ajuntament de Barcelona, són de races considerades potencialment perilloses.

El drama d'aquests animals, que se segueixen criant de manera irresponsable i il·legal, ja representa un greu problema per als refugis de tot Catalunya, no només per l'altíssim nombre d'animals que entren en aquestes instal·lacions, sinó per la dificultat afegida de trobar sortida a aquestes races injustament estigmatitzades.

Un dels principals objectius d'aquesta 7a edició de la campanya de FAADA, és per tant, aconseguir que s’esterilitzi el major nombre possible de GPPs (Gossos Potencialment Perillosos) i que els propietaris deixin de contribuir a la sobrepoblació dels refugis mitjançant una activitat que, a falta de permisos i nucli zoològic, és il·legal.

Una altra novetat per a aquest 2018, és que a la web de la campanya s'oferiran descomptes també per a cursos i visites privades d'educadors canins. Els problemes de comportament són una de les principals causes d'abandonament i aquestes facilitats pretenen ajudar als ciutadans a trobar solucions en aquest aspecte.

Com cada any, els usuaris es podran inscriure a la web www.socresponsable.org per poder intervenir als seus animals en els centres veterinaris adherits a Catalunya.

Les persones interessades de fora de Catalunya trobaran informació sobre les campanyes actives a nivell estatal a la nova web www.soyresponsable.org.

L’any 2017 la campanya va aconseguir dur a terme 8.439 esterilitzacions i 5.564 identificacions en tres mesos, gràcies als 286 centres veterinaris que van participar. En total, des de la seva posada en marxa el 2012, s'han realitzat un total de 46.561 actuacions veterinàries.

 Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C