Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

El Cèntric amplia la zona de vianants a l'Avinguda Catalunya els dissabtes pel matí

Logo Cèntric
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 10.10.17
Amb motiu de l’augment de paradistes en el nostre mercat ambulant dels dissabtes

Fa gairebé 6 mesos que hem inaugurat el Cèntric, el centre comercial a cel obert de Corbera. Des de la seva inauguració estem portant a terme diferents accions de dinamització comercial per a facilitar que tots els veïns i veïnes facin les seves compres en els nostres comerços i establiments comercials. Hem fet activitats d’oci i lleure com la Cervesada, el Tobogan aquàtic, Sons Corbera al carrer, la Shopping Night …, els comerciants han millorat els descomptes i promocions amb esdeveniments puntuals i amb la campanya “ens hem tornat bojos”, dinamitzem el comerç mitjançant les xarxes socials, i seguirem llançant iniciatives per a fer més atractiu el comerç de Corbera.

No parem!!!

Amb motiu de l’augment de paradistes en el nostre mercat ambulant dels dissabtes al matí hem decidit ampliar puntualment, només dissabtes al matí, la zona de vianants per l’avinguda Calalunya fins a la cruïlla del carrer del Centre. D’aquesta manera fem créixer un espai pacificat i atractiu per a que ens sigui més senzill fer les nostres compres.

Som conscients de que aquesta decisió pot generar algun entrebancs als veïns i veïnes que viuen en aquesta zona, per això ens posem a la vostra disposició per a implementar mesures que minimitzin les molèsties ocasionades al respecte.

Vine a passejar pel Cèntric, gaudeix de Corbera!!!


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C