Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Primer concurs de fotografia «Les 15.000 meravelles, vila de Corbera de Llobregat»

Logo Concurs fotogràfic les 15.000 meravelles
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.07.17
Les imatges finalistes i guanyadores s’editaran en un llibre i en postals


El Servei de Turisme, de l’Àrea de DesenvolupamentEconòmic de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat posa en marxa un concurs fotogràfic per posar en valor les diferents vessants del Patrimoni que ofereix el nostre municipi.


D’aquesta manera, entre l’1 de juny i el 30 de setembre de 2017, qualsevol persona major de 16 anys, pot participar en el concurs presentant les seves fotografies, d’acord amb les diferents categories pensades.


Amb les fotografies finalistes, s’editarà un llibre i les imatges guanyadores, seran editades com a postals, que es podran trobar i comprar en els diferents comerços del municipi.


En paraules del regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Jordi Anducas, «amb aquestes actuacions, volem presentar Corbera de Llobregat i el seu potencial turístic tant a les persones que hi viuen, com aquelles persones que poden triar el municipi per venir-hi a passejar i a descobrir autèntiques coses que no s’esperen».


Les bases d’aquest concurs, es podran consultar a la web de l’Ajuntament de Corbera de Llobregat, www.corberadellobregat.cat així com a les xarxes socials de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic:


Recursos relacionats

  • Requisits
     pdf  Arxiu PDF (65,70 Kb) - Data de publicació: 07.06.17

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C