Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

El Baix Llobregat consolida el SuperMes com a referència de turisme familiar

supermes maig 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 05.05.17
Aquesta proposta ha suposat una campanya de gran impacte en la promoció turística de la destinació.

Un nou èxit. El SuperMes del Baix Llobregat, el mes dedicat al turisme i l’oci familiars, ha tornat a convertir aquesta comarca en el centre neuràlgic de l’entreteniment i el temps lliure per a milers de famílies.  Amb unes 150 propostes dissenyades i promocionades de forma excepcional per al públic familiar, el SuperMes s’ha consolidat en la seva segona edició i ha revolucionat un turisme en auge: el familia. 

Els resultats del SuperMes per als establiments turístics, culturals, d’oci i restauració del Baix Llobregat ens demostren l'impacte i el creixement d'aquesta campanya: més de 100.000 visites i prop de 7.000 promocions activades des del web. Més enllà d’això, el sector ha aconseguit el més desitjable de qualsevol negoci: nous clients, famílies que no els coneixien i ara ja saben on són, què fan i com ho fan.  El boca-orella està engegat. Per la comarca ha suposat una campanya de gran impacte en la promoció turística de la destinació. 

En paral·lel a les promocions, la puput Punxetes, mascota turística del Baix Llobregat, ha sortit al carrer vestida de superheroïna (la SuperPuput) per donar a conèixer la campanya i repartir milers de globus, piruletes i abraçades a les famílies que han visitat la comarca. A partir d’ara, la mascota continuarà fent difusió del turisme, tenint presència a les principals fires i festes dels municipis del Baix Llobregat.  

Alhora, centenars d’usuaris han volgut compartir la seva experiència al Baix Llobregat, i molts ho han fet per mitjà del concurs de la SuperFamília, pel qual una família es convertirà en l’ambaixadora del Baix Llobregat i, durant tot un any, gaudirà d’experiències gratuïtes de turisme i oci a la comarca. El concurs ha format part del web de la campanya, i hi han participat un centenar de famílies. En els propers dies es coneixerà la SuperFamília del Baix Llobregat. 

Més enllà dels nivells de participació i dels índex de satisfacció, el SuperMes torna a demostrar el potencial turístic de la comarca i la importància de la col·laboració publicoprivada en la dinamització turística del territori.  La implicació de tots els municipis del Baix Llobregat i la incorporació de desenes de nous establiments en relació a l'any passat ha obtingut recompensa, de manera que per al 2018 ja es preveu un salt important en la quantitat i qualitat de l'oferta.

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C