Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Corbera s'omple de roses i llibres

Sant Jordi 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 26.04.17
Fira de Sant Jordi al carrer Sant Antoni

Roses, llibres, activitats, bon temps... aquesta va ser la fantàstica recepta que va provocar un èxit a la jornada de Sant Jordi que es va celebrar al llarg del carrer de Sant Antoni. Diferents comerços i paradistes van posar les seves parades amb els seus productes per convertir la diada en una jornada d’intercanvi de regals.  

A partir de les 10 del matí, les parades van començar a instal·lar-se al carrer i una hora més tard, els diferents autors participants signaven els seus llibres a les persones que s’acostaven als diferents estands. Entre els autors i autores van comptar amb la presència de Carme Jiménez Huertas, Mari Luz Guillén, o Javier Gil, entre d’altres. 

 A la tarda, les parades de llibres i roses es van complementar amb les diferents activitats infantils que es van fer a la Plaça de Sant Antoni amb diversos tallers i activitats d’animació, com un conte de Sant Jordi interactiu. 

Des del Servei de Comerç, el regidor Jordi Anducas va remarcar «la importància de poder celebrar una diada com aquesta amb la col·laboració de comerços, persones autònomes i veïns i veïnes que surten al carrer per fer-ne una gran festa i viure l’ambient de poble»

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C