Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Nou equip de futbol sala per a joves amb diversitat funcional

Nou equip de futbol sala per a a joves amb diversitat funcional
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.04.19
Tots els divendres, de 19 a 20h, tenen lloc els entrenaments a la zona esportiva. 

Amb la col·laboració del Club Futbol Sala Corbera, s'ha impulsat una nova activitat inclusiva per al jovent amb diversitat funcional del municipi. Fins ara, Corbera no comptava amb cap proposta esportiva per a aquest sector de la població i, a fi de donar resposta a aquesta necessitat, s'ha creat una nova secció dins del Club de Futbol Sala Corbera.

El dia 18 de gener es va donar el tret de sortida a l'activitat que s'allargarà fins a finals de temporada. Tots els divendres, de 19 a 20h, l'equip es reuneix a la zona esportiva municipal per endinsar-se en el món del futbol sala de la mà d'un entrenador professional graduat en integració social que és l'encarregat de dinamitzar el grup.

L'objectiu d'aquests primers mesos és cohesionar l'equip per tal d'intentar incriure´s en petites competicions la temporada vinent.

Aquesta és una iniciativa més per fomentar la integració social a través de l'esport al municipi, que conjuntament amb entitats com Cordibaix i FAREM, s'està donant a conèixer per arribar al màxim public possible.

Si hi esteu interessats podeu contactar amb el Club de Futbol Sala Corbera ( Jessica 627 273 121 / David 639 851 563)

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C