Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Àrea Desenvolupament Econòmic

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic pretén contribuir a la generació d’activitat econòmica sostenible del municipi i fomentar l’ocupació de qualitat mitjançant la dinamització econòmica i social de Corbera i el suport al teixit empresarial, comercial i de serveis locals.

En aquesta línia el pla estratègic de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic s'emmarca en el projecte de la CORBERA DE LES 15.000 MERAVELLES.Una Corbera on els 15.000 veïns i veïnes trobem les condicions adients per a desenvolupar els nostres talents i les nostres capacitats i així créixer plenament com a persones.

Només tirarem endavant aquestes actuacions si som capaços tots plegats de treballar conjuntament, de col·laborar, de compartir, de donar per rebre, ... d’aconseguir les sinergies i complicitats necessàries per a dur endavant la feina que tenim que fer. 

Aquestes línies d'actuació es centren en 3 pilars, potenciació del turisme cultural, històric i de natura, dinamització del comerç local i impuls de l'activitat emprenedora. 

Per a potenciar el turisme cultural, històric i de natura impulsarem grans esdeveniments i els posarem a punt per a que siguin elements d'atracció turística a nivell de país. Així mateix, iniciarem la implementació d’una xarxa de camins a Corbera que siguin el començament per al desenvolupament d'activitats turístiques a la muntanya. 

El comerç local el dinamitzarem creant un 'centre comercial a cel obert' i impulsarem noves activitats i esdeveniments per atraure a tots els veïns i veïnes del poble al nostre centre comercial. 

Finalment, per a impulsar l'emprenedoria local, volem crear un espai obert per a construir un viver de persones emprenedores, de dinamització de noves idees, de compartir negocis i activitats. 

Amb aquest 3 pilars desenvoluparem un extens pla d'acció que té com a finalitat dinamitzar l’economia de Corbera i fer que tots i totes els i les que hi vivim tinguem més oportunitats per a tenir una vida digna, plena i satisfactòria alineada amb els nostres somnis i propòsits.

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C