Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Salutació de l'alcaldessa

salutació alcaldessa Corbera de Llobregat
Ampliar en una finestra emergent Montserrat Febrero i Piera
Veïns, veïnes, visitants, viatgers, persones d’arreu,

Benvinguts i benvingudes a Corbera de Llobregat, poble de trobada de tots aquells i aquelles que busqueu quelcom més en les vostres vides.

M’honora donar-vos la salutació a la web de l’Ajuntament d’un poble ple d’història, de magnífic patrimoni cultural i artístic, de meravellosos paisatges, camins, masies i fonts, i d’encantadores persones que habitem ens els diferents nuclis urbans i/o urbanitzacions i que formen engrescadores associacions de tot tipus, esportives, culturals, veïnals, ...

Un poble ple de talent i compromís engrescat en dur a terme els seus reptes, ja siguin d’indole personal, professional i/o empresarial, sempre pensant en donar distinció i facilitar a la resta persones que puguem compartir el màxim de veritables moments plens d’experiències úniques i irrepetibles de màxima felicitat.

En aquesta web teniu la informació necessària per a trobar el que hi busqueu, tant de forma directa en els diferents apartats i directoris, com mitjançant la finestra oberta de comunicació amb el vostre ajuntament, el meu equip de govern i amb mi mateixa que estem al vostre servei per a atendre i donar respostes a les vostres expectatives.

Espero que gaudiu del nostre poble.

Atentament,

L'Alcaldessa de tots,


Montserrat Febrero i Piera

Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C