Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Comunicat de suport als dos alcaldes i a les 10 activistes detingudes avui a Girona.

logo ajuntament
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.01.19
Concentració de protesta avui a les 20:00h a la plaça de l’U d’octubre de 2017.

Aquest matí han estat detingudes 11 persones relacionades amb el tall de les vies del TGV a Girona el passat 1 d’octubre. Entre les persones detingudes es troben els alcaldes de les poblacions de Verges i Celrà. Les detencions s’han dut a terme per part de la brigada d’informació de la policia espanyola i no hi havia cap ordre judicial. A més, segons ha denunciat l’advocat dels alcaldes, se li ha denegat la seva assistència degut a què no es dirigia en castellà a la policia. Davant d’aquest nou cas repressiu, des de l’equip de govern de Corbera volem manifestar:

- El nostre total rebuig a les detencions efectuades aquest matí, especialment davant la gravetat d’un nou atac al municipalisme i amb la detenció de dos alcaldes detinguts sense ordre judicial.

- L’arxivament de totes les causes obertes contra l’exercici de la desobediència civil pacífica i aturar la persecució contra la dissidència política.

- Mostrar la nostra solidaritat amb les persones detingudes i represaliades i animar a la població a assistir a la concentració de protesta que tindrà lloc a Corbera, avui a les 20:00h a la plaça de l’U d’octubre de 2017.  


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C